Tortas su jogurto pertepimu

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Tortas su jogurto pertepimu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:

5 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų

Pertepimui:

1 l vaisinio jogurto
200 g grietinėlės
30 g želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinius su cukrumi, po to sudėkite miltus ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę kepkite 20 min. 200 laipsnių temperatūroje. Kremui išplakite jogurtą su grietinėle ir supilkite ištirpintą želatiną. Gavę vientisą masę, ja pertepkite lakštais supjaustytą iškeptą biskvitą ir papuoškite gautą tortą pagal savo skonį ir poreikius. Skanaus!
AUTORIUS: Jolanta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rita
2016-03-23 12:50
Issikepsiu pagal savo recepta biskvita ir pertepsiu ji siuo pertepimu ar man uzteks mases trims lakstams pertepti ar daryt daugiau to kremo? ATSAKYTI
ernesta
2012-02-11 16:29
labaaj paprastas ir skanus torciukas gaunasi pati isbandiau sy receptuka :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital