Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Ingridientai:
Grietinės(30% riebumo),1 l
Želatinos(su kaupu), 2 šaukštai
Braškių, 1 kg
Cukrus, 150 g
Pienas, 0,5 stiklinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Biskvitas:
4 kiaušinius, 4 šaukštus cukraus išsukti iki purios baltos masės, beplakant įmaišyti 4 pilnutėlius šaukštus miltų ir mašyti iki vientisos masės.
Kepti 20-30 min. 180 °C temperatūroje. Biskvitą jau turime.
1. Tada užpilti 2 šaukštus želatinos puse stiklinės šilto pieno (apie 1val. palaikyti ,kad išbrinktų).
2.Atvėsusį biskvitą supjaustyti gabaliukais (1,5- 2 cm).
3.Grietinę išplakti mikseriu su cukrumi.
4.Išbrinkusią želatiną pakaitinti ant lėtos ugnies,kol ištirps.
5.Atvėsusią želatiną lėtai pilti į grietinę maišant.
6.Sluoksniais dedame į tortinę formą biskvitą,po to braškes ir užpilame grietinę,kol nesustingo.Vėl antrą sluoksnį biskvito,po to braškių ir užpilame likusią grietinę.
7. Tortą puošiame braškėmis ir statome į šaldytuva(nakčiai).
Skanaus!