Tortas "Šokoladinė vyšnaitė"

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Tortas "Šokoladinė vyšnaitė"
Tortas "Šokoladinė vyšnaitė"
Tortas "Šokoladinė vyšnaitė"
Tortas "Šokoladinė vyšnaitė"
Tortas "Šokoladinė vyšnaitė"
Tortas "Šokoladinė vyšnaitė"
Tortas "Šokoladinė vyšnaitė"
Tortas "Šokoladinė vyšnaitė"
Autorius apie receptą: Neapsakomai skanus tortas. Tinkantis,kaip tik žiemos šventėms. Neapsakomai skanus tortas. Tinkantis,kaip tik žiemos šventėms. Salomėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
175 gramai kvietinių miltų
4 šaukštai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilino
Kremui:
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo
250 gramų maskarponės sūrio
4 šaukštai cukraus pudros
Įdarui:
300 gramų vyšnių (be kauliukų)
60 mililitrų vandens (šalto)
3 šaukštai cukraus
1.5 šaukšto krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinius išplakite su cukrumi iki standžių putų.
2.
Persijuokite miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais ir kakava, įberkite vaniliną, viską gerai išmaišykite.
3.
Naudojau 20 cm skardą formą. Išklokite formą kepimo popieriumi, sukrėskite tešlą ir kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Patikrinkite ar iškepė mediniu krapštuku: įkištas ir ištrauktas, jis turi likti sausas. Iškepusį atvėsinkite ir perpjaukite į keturias dalis.
4.
Kremui išplakite grietinėlę, maskarponės sūrį ir cukraus pudrą, kol sutirštės. Ir padėkite truputį šaltai, kad apstingtų.
5.
Įdarui vyšnias sudėkite į nedidelį puodą ir užkaiskite, suberkite 3 šaukštus (galite ir daugiau pagal skonį) cukraus. Maišydami pavirkite, kol cukrus ištirps.
6.
Į šaltą vandenį suberkite krakmolą, išmaišykite, kol ištirps. Supilkite į vyšnias ir virkite ant lėtos ugnies maišydami, kol sutirštės. Kai sutirštės išjunkite ugnį ir leiskite atvėsti.
7.
Imkite skardelės šonus, kurioje kepė biskvitas, aš dar dedu tokią plėvelę - acetatą, kremas tuomet lygiai pasiskirsto. Dėkite vieną biskvitą, aptepkite kremu ir sudėkite trečdalį įdaro, tada uždėkite antrą biskvitą ir vėl tepkite kremo, dėkite įdaro..kol paskutinis bus biskvito lakštas, tada patepkite dar kremu. Jei liks dar kremo dėkite į šaldytuvą. Kitą dieną, kai tortas sutvirtės, dar kartą likusiu kremu patepkite šonus ir viršų, leiskite dar pastovėti šaldytuve ir tuomet galite puošti, kaip jums patinka.
AUTORIUS: Salomėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital