Tortas "Skruzdėlynas" per 10 minučių

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greitas Skruzdėlynas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus ir taupus tortukas, kai norisi ko nors saldaus ir greitai! Ingredientai tokie, kuriuos tikriausiai daugelis ras virtuvės spintelėse ir šaldytuve. Receptą radau Labai skanus ir taupus tortukas, kai norisi ko nors saldaus ir greitai! Ingredientai tokie, kuriuos tikriausiai daugelis ras virtuvės spintelėse ir šaldytuve. Receptą radau rusiškame bloge, tai tradicinis rusiškas Skruzdėlynas ir šiek tiek patobulinau pagal savo šeimos skonį. (...daugiau) Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų sausainių (Selgos tipo)
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (Rududu ar naminio)
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
50 gramų šokolado (Papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sausainius sutrupinti rankomis, kad būtų ir stambesnių, ir smulkesnių gabaliukų.
2.
Karamelizuotą kondensuotą pieną perplakti elektriniu plakikliu, kol šiek tiek suskystės, sudėti kambario temperatūros sviestą ir dar kartą perplakti.
3.
Sausainius išmaišyti su kremu, kad visi trupiniai pasidengtų kremu.
4.
Į dubenį įkloti maistinę plėvelę ir sudėti sausainių masę. šiek tiek palyginti paviršių ir statyti 2 - 3 valandoms, o geriau ir pernakt į šaldytuvą.
5.
Sustingusį tortą išimti iš šaldytuvo, apversti ant lėkštės ir papuošti tarkuotu šokoladu. Skanaus!
AUTORIUS: Jadvyga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Egidija
2019-04-25 21:00
Vietoj sausainiu trupinau sakoti, likusi nuo velyku - gavosi superinis pyragas :) ATSAKYTI
Raminta
2018-09-12 12:11
Super, patiko labai :) ATSAKYTI
Dale
2018-09-11 16:01
Seniai žinomas kaip " Tinginys" ATSAKYTI
Greta
2018-09-11 16:57
Tai kad visai ne Tinginys čia :) Tinginys būna su kakava arba šokoladu kreme, kondensuotu pienu (ne rududu), kartais varške ir kremas jam kaitinamas, kas suteikia kitokią tesktūrą. Išbandykite, paragaukite ir pamatysite, kad skonis tikrai skiriasi :) ATSAKYTI
Ema
2018-09-17 16:35
Sveiki, Greta. Tinginiu receptu yra daug ir visokiu, ir ne visi jie buna su sokoladu, kakava ar pan. Mano seima megsta tingini su selgos sausainiais, sviestu ir sutirstintu/karamelizuotu pienu. Tad p. Dale yra teisi, siuo atveju :) ATSAKYTI
Jolanta
2018-09-17 17:02
Paskaitykit aprašymą - tai tradicinis rusiškas "Skruzdėlynas" :) ATSAKYTI
Danguolė
2020-02-14 15:35
Komentaras Kaip ir sakė Greta, tinginiu masė kaitinama, ATSAKYTI
Renata
2021-01-24 12:59
Aš irgi perskaičiusi receptą prisiminiau tinginį☺ ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital