Tortas „Pancho”

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Tortas „Pancho”
Tortas „Pancho”
Tortas „Pancho”
Tortas „Pancho”
Tortas „Pancho”
Tortas „Pancho”
Tortas „Pancho”
Tortas „Pancho”
Autorius apie receptą: Sesuo ne kartą gamino šį tortą. Vis gyrė, koks skanus ir lengvai pagaminamas. Tai ir aš susigundžiau. Tik kiek pakeičiau originalų receptą, vietoje ananasų įdėjau vyšnių Sesuo ne kartą gamino šį tortą. Vis gyrė, koks skanus ir lengvai pagaminamas. Tai ir aš susigundžiau. Tik kiek pakeičiau originalų receptą, vietoje ananasų įdėjau vyšnių ir surinkau atvirkščiai. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
6 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
200 gramų kvietinių miltų
120 mililitrų pieno
80 gramų sviesto (tirpinto)
40 gramų kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų grietinės, 30% riebumo
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų vyšnių (iš uogienės)
25 gramai cukraus pudros
Kremui:
150 gramų cukraus pudros
150 gramų grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų kreminio sūrio
Viršui:
50 gramų juodojo šokolado
30 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Išmaišome sviestą, pieną, kakavą ir 1 v.š. miltų.
2.
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi.
3.
Miltus persijojame su kepimo milteliais ir druska.
4.
Į kiaušinių masę beriame miltus ir atsargiai įmaišome.
5.
Atsargiai sujungiame abi mases.
6.
Tešlą pilame į kepimo popieriumi išklotą skardą, išlyginame.
7.
Kepame įkaitintoje iki 180°C orkaitėje 15-18 min. Atvėsiname.
8.
Išpjauname torto pagrindą (20 cm) ir dedame į formą, kurioje surinkinėsite tortą.
9.
Gaminame kremą. Grietinę sumaišome su cukraus pudra. Grietinėlę išplakame iki standumo. Viską atsargiai sumaišome.
10.
Biskvitą supjaustome nedideliais gabaliukais.
11.
Biskvito gabaliukus pamirkome į kremą ir dedame į formą, tarp gabaliukų padėliojame vyšnias.
12.
Tortą pastatome į šaldytuvą 4-5 val. Viršų aš dar uždengiau maistinę plėvele.
13.
Papuošimui, kreminį sūrį išplakame su grietinėle ir cukraus pudra.
14.
Kremu aptepame tortą.
15.
Šokoladą smulkiai supjaustome. Grietinėlę pašildome, bet neužverdame ir užpilame šokoladą. Gerai išmaišome.
16.
Pilame į konditerinį maišelį ir papuošiame tortą.
Oksana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital