Tortas "Gerbera"

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Tortas "Gerbera"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitas:
3  kiaušiniai
30 g miltų
30 g krakmolo
50 g cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
Įdaras:
500 g "Mascarpone"
1 indelis grietinėlės
100 g cukraus
2 pakeliai kokoso drožlių
1 pak. Želatinos
100 g Braškių
Kepimo skardai ištepti:
15 g margarino VILNIUS kepiniams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių. Iš nurodytų produktų išplakti tešlą, supilti į tortinę skardą, išteptą margarinu, ir pašauti į orkaitę 10 minučių. Patikrinti su mediniu krapštuku ar iškepė. Želatiną užmerkti, kai išbrinks, tada ją ištirpinti, palikti atvėsti. "Mascarpone" išplakti su grietinėle, cukrumi ir plona srovele supilti atvėsusią želatiną. Braškes sutrinti su blenderiu ir sudėti kremo masę, viską gerai išmaišyti ir padėti šiek tiek sustingti į šaldytuvą. Iškepusį biskvitą atvėsinti ir padalinti į dvi dalis. Sutepti su sustingusiu kremu. Apiberti su kokoso drožlėmis (jei norite galite nuspalvinti kokoso drožles su valgomais dažais ar tiesiog nusipirkti jau spalvotų). Viršų puošiame pagal savo fantaziją. Aš dariau iš pastilažo gerberas, todėl ir pavadinau savo tortuką "Gerbera". Tiesiog pasakiško skonio ir grožio gavosi tortas. Skanaus!
AUTORIUS: Salomėja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Donata
2011-07-24 15:52
Atrodo neblogai, bet klausimas kiek tos grietineles nes indeliai ner vienodi, ir zelatinos kiek... buna 20g. buna 100g o skirtumas manau didelis. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital