Tortas "Gėlių vazonėlis"

AUTORIUS:
salomeja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Tortas "Gėlių vazonėlis"
Tortas "Gėlių vazonėlis"
Tortas "Gėlių vazonėlis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitas:
3 kiaušiniai
30 g miltų
30 g krakmolo
50 g cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
 
Kremas: 
500 g mascarponės sūrio
200 g natūralaus rūgpienio
0,5 a.š. vanilino
180 g cukraus
1 citrinos sultys
30 g želatinos
100 g spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Biskvitas: Baltymus išplakti iki standžių putų, suberti cukrų ir išplakti. Po to po vieną įmaišome trynius. Išsukame iki vientisos masės. Miltus sumaišome su krakmolu ir kepimo milteliais ir suberiame į masę. Skardą išklojame su kepimo popieriumi ir supilame tešlą ir kišame į orkaitę 12 - 15 min (priklauso nuo orkaitės). Kremas: Želatiną užpilame su 100 ml šalto vandens ir palaikome, kol išbrinks. Išplakame rūgpienį su cukrumi, citrinos sultimis, vanilinu ir mascarponės sūriu. Spanguoles sutraiškome su blenderiu ir sudedame į kremą, viską gerai išplakame. Želatiną išbrinkusią pakaitiname, kad ištirptų ir atvėsinus supilame į kremą, viską išmaisome. Iškepusį ir atvėsintą biskvitą išimame ir padedame į lėkštę, kurioje jis bus, bet prieš tai padaliname į kelias dalis ir apjuosiame su nuimama forma ir sukrečiame kremą, gražiai sulyginame, ir taip visus sluoksnius padarome. Iš specialios masės papuošiame tortą. Ir dedame porai valandų į šaldytuvą.
Skanaus!
AUTORIUS: salomeja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital