Tortas "Braškinė svajonė" su varškės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tortas braškinė svajonė su varške
Tortas braškinė svajonė su varške
Tortas braškinė svajonė su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
220 mililitrų miltų
200 mililitrų cukraus
2 šaukštai maltų migdolų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
400 gramų varškės (pertrintos)
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal skonį cukraus
pagal skonį citrinų sulčių
pagal poreikį braškių
Sulaistymui:
pagal poreikį arbatos (su citrina, arba pasaldinto vandens su rūgštele)
Papuošimui:
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai cukraus
šiek tiek citrinų sulčių
pagal poreikį braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį įmušam kiaušinius, beriam cukrų ir vanilinį cukrų, ir plakam elektriniu plakikliu, kol cukrus ištirps ir masė padidės, apie 6 - 10 minutes. Miltus sumaišom su kepimo milteliais, persijojam, pridedam maltus migdolus, išmaišom ir šį mišinį įmaišom į kiaušinių masę.
2.
Tešlą pilam į kepimo popierium išklotą 26 centimetrų skersmens torto formą ir kepame 175 C laipsnių temperatūroje 30 - 35 minutes. Iškepusį atvesinam.
3.
Kremui grietinėlę su cukrum ir vaniliniu cukrum bei citrinos sultimis išplakam iki standumo. Į išplaktą grietinėlę sudedam pertrintą varškę, darkart išplakam, jei trūksta standumo, galima įdėti grietinėlės standiklio.
4.
Biskvitą perpjaunam į tris dalis. Vieną dedam ant padėklo, sulaistom arbata, užtepam sluoksnelį kremo, pridėliojam pusiau perpjautų braškių, vėl dedam kremo ir išlyginam užpildydami visus tarpelius tarp braškių. Dedam antrą biskvitą, sulaistom, aptepam likusiu kremu, galima pabarstyti kapotais pakepintais migdolais, jei mėgstate. Uždedam paskutinį biskvitą, sulaistom.
5.
Grietinėlę, skirtą puošimui, suplakam iki standumo kartu su cukrumi ir citrinos sultimis. Aptepam torto kraštus ir puošiam kaip patinka, apdėliojame gražiomis didelėmis braškėmis. Paliekame šaldytuve bent 2 valandoms arba per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital