Tomo pyragas su aguonomis

AUTORIUS:
Tomas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Tomo pyragas su aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitui:
7 v. š. krakmolo
1 indelis kondensuoto pieno
1 kiaušinis
soda (nugesinta šaukšteliu acto)
Kremui:
300 g grietinės
4,5 v. š. aguonų (gali buti ir riešutai, razinos, džiovinti įvairūs vaisiai)
1 v. š. cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krakmolą, kondensuotą pieną, kiaušinį ir nugesintą sodą sumaišyti ir dėti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 40 min. Kremui sudėti į vieną dubenį grietinę, aguonas, pudrą ir gerai išmaišyti. Iškepus biskvitui jį padalinti į 3 dalis ir pertepti paruoštu kremu bei aptepti biskvito viršų. Skanaus!
AUTORIUS: Tomas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
tomas
2012-10-15 20:24
Sodos kai ir visur beabejo saukstelis, jis pasipucia ir tikrai išeina nemažas, o forma pagal pasirinkima nori storesnio imi mažesne, o jei plonesnio didesne ATSAKYTI
ali
2012-04-21 14:46
Kokio dydzio forma?Kiek sodos?Kazkaip sunku isivaizduoti, kaip padalinti biskvita i tris dalis tik is tokio kiekio produktu:) ATSAKYTI
tomas
2012-04-09 18:46
miltu tikrai visiskai nereikiai nes dedasi krakmolas, o jei nesigavo tai bandykit dar kart pirma kart ir blynai buna prisvile. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital