Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
640 gramų | kvietinių miltų (apytiksliai) | |
250 mililitrų | pieno | |
2 vienetai | kiaušinių | |
100 gramų | cukraus (apytiksliai) | |
25 gramai | šlapių mielių | |
5 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Pertepimui: | ||
300 gramų | riešutų (naudojau 150 g skaldytų lazdynų riešutų ir 150g pilnai maltų lazdyno riešutų) | |
60 gramų | sviesto (tirpinto) | |
50 mililitrų | pieno | |
3 šaukštai | cukraus | |
3 šaukštai | rudojo cukraus | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių | |
1 šlakelis | pieno | |
Glazūrai: | ||
200 gramų | cukraus pudros | |
3 šaukštai | citrinų sulčių | |
1 šlakelis | pieno |