Tobuli šokoladiniai burokėlių keksiukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladiniai burokėlių keksiukai
Šokoladiniai burokėlių keksiukai
Šokoladiniai burokėlių keksiukai
Autorius apie receptą: Turiu naują šokoladinių keksiukų favoritą. Drėgni, sodrūs ir, ir galiu lažintis, kad sunkiai kas įmintų jų slaptą ingredientą. Nors čia gan ginčytinas klausimas - ar Turiu naują šokoladinių keksiukų favoritą. Drėgni, sodrūs ir, ir galiu lažintis, kad sunkiai kas įmintų jų slaptą ingredientą. Nors čia gan ginčytinas klausimas - ar burokėliai, ar medus čia slaptas ingredientas :-) (...daugiau) Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
350 gramų burokėlių tyrės
250 gramų kvietinių miltų
240 gramų medaus
200 gramų juodojo šokolado (išlydyto)
3 vienetai kiaušinių
165 mililitrai alyvuogių aliejaus
1 vienetas apelsinų
2 šaukštai kakavos
3 centimetrai imbiero (smulkiai tarkuoto)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio cinamono
1/4 šaukštelio prieskonių meduoliams
1 vienetas vanilės ankšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Burokėlių tyrei burokėlius suvynioti į foliją ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol suminkštės, apie pusvalandį. Tuomet sutrinti elektriniu trintuvu.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Paruoškite 12 keksiukų kepimo formų.
3.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus sumaišykite su medumi ir suplakite iki morengo konsistencijos.
4.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, kakava, prieskoniais, druska ir persijokite.
5.
Burokėlių tyrę sumaišykite su lydytu juodu šokoladu, tryniais, imbieru, iš apelsino išpsaustomis sultimis ir nutarkuota žievele, aliejumi bei vanilės sėklomis. Įmaišykite miltus ir gale atsargiai įmaišykite morengą.
6.
Paskirstykite tešlą tarp keksiukų formų ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 25 min. arba kol medinis pagaliukas, įkištas į vidurį ir ištrauktas, liks sausas. Išimkite iš orkaitės. Palikite pastovėti 10 min. formose ir išimkite ataušti ant grotelių.
7.
Galima papuošti puikiu maskarponės kremu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital