Autorius apie receptą:
Kai juos pabandžiau pirmą kartą, tai jau neatsimenu kada dar kepiau mielinius blynus... Purumas pasaka, o terlionės nulis, nei su mieliniais. Patapo mylimiausi namuose. Net ir šalti
Kai juos pabandžiau pirmą kartą, tai jau neatsimenu kada dar kepiau mielinius blynus... Purumas pasaka, o terlionės nulis, nei su mieliniais. Patapo mylimiausi namuose. Net ir šalti skanūs, vietoj bandelių.
(...daugiau)(...mažiau)
Renata
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 mililitrų
kefyro
230 gramų
kvietinių miltų
1 vienetas
kiaušinių
0.5 šaukštelio
sodos
pagal skonį
cukraus
pagal poreikį
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį supilti kefyrą, įmušti kiaušinį, berti cukraus ir išmaišyti. Suberti dalį miltų, išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Į kitą dubenį suberti likusius miltus, berti sodą ir išmaišyti. Mišinį suberti į dubenį su paruošta tešla. Gerai išmaišyti, nes soda turi nusigesinti.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, dėti tešlos ir kepti ant mažos kaitros, nes greitai pradeda svilti.
Patarimai:
•
Galima kefyrą šiek tiek pašildyti. Tuomet blynai bus per pusę storesni. Bet aš jo nešildau, nes man užtenka ir tokio purumo.
Nelabai suprantu,kodėl sodos nepilti tiesiai į kefyrą,kur ji ir nusigesins...kam dar tie pilinejimai,viskas dvigubai greičiau ir mažiau čia tų "deliojimų"atskirai
ATSAKYTI