Tobulas varškės keksas su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės keksas su obuoliais
Varškės keksas su obuoliais
Varškės keksas su obuoliais
Varškės keksas su obuoliais
Autorius apie receptą: Varškės ir obuolių duetas yra mano mėgstamiausias, jie be galo puikiai dera kartu. Keksas pavyksta kvapnus, minkštas, drėgnas ir labai skanus. Nerašysiu daug, neliaupsinsiu, Varškės ir obuolių duetas yra mano mėgstamiausias, jie be galo puikiai dera kartu. Keksas pavyksta kvapnus, minkštas, drėgnas ir labai skanus. Nerašysiu daug, neliaupsinsiu, vistiek nepatikėsit, kad jis tobulas. Tad rekomenduoju išsikepti ir įsitikinti, kad nemeluoju. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
225 gramai miltų
200 gramų varškės
2 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
120 gramų sviesto (minkšto)
1 šaukštas citrinų sulčių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dideliame dubenyje išsukite sviestą, cukrų, citrinos sultis ir vanilinį cukrų iki purumo. Sudėkite varškę ir išsukite dar kartą, po vieną įmaišykite kiaušinius.
2.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir po truputį suberkite į varškės masę. Tešla turi būti tiršta.
3.
Kepimo indą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Supilkite tešlą ir šaukštu išlyginkite paviršių.
4.
Obuolį nuplaukite, išimkite sėklas, supjaustykite nedideliais griežinėliais ir susmaigstykite į tešlą.
5.
Dėkite į orkaitę ir kepkite 180 C laipsnių temperatūroje apie apie 1 valandą. Ar keksas iškepęs, patikrinkite mediniu smeigtuku. Jei viršus skrunda, uždenkite folijos lakštu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Virga
2020-09-28 20:02
Greitas ir skanus keksas! Kepiau su pilno grūdo avižų miltais, tad neiškilo - bet čia kaina, kuria moki už sveikesni pasirinkimą :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital