Tobulas šokoladinis pyragas su kondensuotu pienu ir kokoso drožlėmis

AUTORIUS:
Kamilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Šokoladinis pyragas su kondensuotu pienu ir kokoso drožlėmis
Autorius apie receptą: Pyrago idėją kažkada seniai nusigriebiau iš Saulėtos Virtuvės tinklaraščio, tik kondensuoto pieno sluoksnio man norėjosi tvirtesnio negu originaliame recepte, todėl jį Pyrago idėją kažkada seniai nusigriebiau iš Saulėtos Virtuvės tinklaraščio, tik kondensuoto pieno sluoksnio man norėjosi tvirtesnio negu originaliame recepte, todėl jį dariau su kokoso drožlėmis, o ne su riešutais. Bet jeigu norite tokio "tekančio" kondensuoto pieno sluoksnio, kokosą tiesiog pakeiskite į pora saujų mėgiamų pasmulkintų rietutų. (...daugiau) Kamilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų miltų
0.5 stiklinės vandens
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
5 šaukštai cukraus
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Pertepimui:
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų kokoso drožlių
100 gramų sviesto
Glajui:
150 gramų pieniško šokolado
80 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pagrindui ištirpinkite sviestą su šokoladu. Sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite kiaušinius, sodą. Supilkite karštą vandenį, berkite miltus ir gerai išmaišykite.
2.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol krapštukas neaplips tešla. Šiek tiek atvėsinkite.
3.
Kremui ištirpinkite sviestą, supilkite kondensuotą pieną ir masę užvirinkite nuolat maišydami. Sudėkite kokos drožles ir gerai išmaišykite. Paskleiskite ant iškepusio pyrago. Užberkite smulkintų riešutų. Palikite 15 - 25 minutes.
4.
Ištirpinkite sviestą ir šokoladą. Paskirstykite ant pyrago viršaus. Vėsinkite bent kelias valandas šaldytuve.
AUTORIUS: Kamilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital