Tobulas rūkyto kumpio padažas cepelinams ir ne tik

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Kumpio padažas
Kumpio padažas
Autorius apie receptą: Nuostabus rūkyto kumpio padažas, kurį gardu tiekti ne tik su cepelinais, bet ir kitais bulvių patiekalais. Nuostabus rūkyto kumpio padažas, kurį gardu tiekti ne tik su cepelinais, bet ir kitais bulvių patiekalais. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 gramų rūkyto kumpio
100 mililitrų pieno
100 mililitrų grietinėlės (riebios)
100 gramų svogūnų
50 gramų alyvuogių aliejaus
50 gramų balto vyno (nebūtina)
20 gramų česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį krapų (nebūtina)
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinamas aliejus. Sudedami smulkinti svogūnai, kai jie šiek tieks apkeps sudedami smulkinti česnakai. Viskas kepinama, kol gražiai apskrunda (apie 8 -10 minučių).
2.
Tuomet į keptuvę dedamas smulkintas kumpis ir dar pakepinama 5 minutes.
3.
Pilama grietinėlė sumaišyta su pienu į keptuvę su svogūnais ir česnakais, viskas dar verdama 5 minutes. Supilamas vynas, po 5 minučių beriami krapai.
4.
Padažas sutrinamas ir perkošiamas per sietelį. Pagal skonį pagardinama druska, pipirais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital