Tobulas figų čiatnis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tobulas figų čiatnis
Autorius apie receptą: Labai labai skanus dalykėlis. Jei mėgstate figas, siūlau būtinai pasigaminti. Labai labai skanus dalykėlis. Jei mėgstate figas, siūlau būtinai pasigaminti. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vienetai figų
100 mililitrų obuolių acto
70 gramų rudojo cukraus
1 vienetas rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio)
1 vienetas cinamono lazdelių
2 šaukšteliai aliejaus
1 šaukštas garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną susmulkinti.
2.
Į puodą suberti cukrų, svogūnus, supilti aliejų ir kelias minutes pakepinti.
3.
Figas supjaustyti, suberti į puodą su cukrumi ir svogūnais. Supilti obuolių actą, dėti garstyčias, cinamono lazdelę ir patroškinti nuolat maišant ant mažos ugnies apie 25 minutes iki kol sutirštės.
4.
Į stiklainius (naudojau du stiklainius po 200 ml) sudėti dar karštą čiatnį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital