Tobula vištiena naminiams kebabams

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tobula vištiena naminiams kebabams
Tobula vištiena naminiams kebabams
Tobula vištiena naminiams kebabams
Tobula vištiena naminiams kebabams
Tobula vištiena naminiams kebabams
Autorius apie receptą: Labai fainas pagaminimo procesas ir dar geresnis skonis. Taip iškeptą mėsą galima naudoti ne vien kebabams, bet puikiai tiks ir į salotas, ir užkepėlėms, ir sumuštiniams ir Labai fainas pagaminimo procesas ir dar geresnis skonis. Taip iškeptą mėsą galima naudoti ne vien kebabams, bet puikiai tiks ir į salotas, ir užkepėlėms, ir sumuštiniams ir panašiems patiekalams. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų vištų kumpeliai
2 vienetai citrinų
0.5 vieneto apelsinų
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 šlakelis aliejaus
3 skiltelės česnako
1 šaukštas maltos kalendros
1 šaukštas malto kumino
1 šaukštas džiovintas rozmarinas
1 šaukštas rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Česnako skilteles susmulkinti.
2.
Į dubenį suberti kalendrą, kuminą, rozmariną, paprikos miltelius, česnaką, įpilti aliejaus, įberti žiupsnelį druskos, sudėti vištų kumpelius ir gerai permaišyti, kad visi mėsos gabaliukais pasidengtų marinatu. Palikti marinuoti per naktį.
3.
Torto kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
4.
Citrinas perpjauti pusiau. Tris citrinų puses sudėti į kepimo formą ir įsmeigti po medinį iešmelį į kiekvieną citrinos puselę, aštriu galu į viršų.
5.
Svogūną supjaustyti stambiais žiedais.
6.
Ant iešmelių mauti vištieną, tuomet svogūną, vėl vištieną ir taip kartoti iki kol nebeliks ingredientų.
7.
Ant iešmelių galų įsmeigti apelsiną, kad tvirtai laikytųsi.
8.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 45 - 50 minutes. Pjaustykite norimo dydžio gabaliukais - galima aštiu peiliu, siaurais ruoželiais, per visą aukštį, kaip pjaustoma mėsa kebabams.
Patarimai:
Druskos marinuojant nepadauginkite, nes ji ištrauks drėgmę iš vištienos ir ji bus sausa. Jei norite dar pasūdyti, sūdykite prieš kepant.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital