Trinta smidrų sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Trinta smidrų sriuba
Autorius apie receptą: Labai puiki ir skani! Labai puiki ir skani! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 pundelis smidrų
2 vienetai bulvių
500 mililitrų sultinio
1 vienetas šalotinių svogūnų
2 skiltelės česnako
10 gramų sviesto
pagal skonį petražolių
Patiekiant:
1 saujelė moliūgų sėklų
50 gramų kietojo sūrio (parmezano, Džiugo ar kitokio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svieste apkepinti smulkintus svogūs ir česnaką. Smidrus nuvalyti nulaužiant sumedėjusias dalis ir supjaustyti.
2.
Sultinyje šiek tiek pavirti bulves, kol truputį smuminkštės. Sudėti smidrus, petražoles, svogūnus ir česnaką. Pavirti dar apie 5 minutes.
3.
Sriubą sutrinti elektriniu trintuvu. Tirštumą reguliuokite pagal save - jeigu norisi skystesnės sriubos, įpilkite dar šiek tiek sultinio arba vandens. Pagal skonį pagardinkite druska ir, jeigu norisi, pipirais.
4.
Supilstykite sriubą į lėkštes. Aš ją papuošiau tarkuotu kietuoju sūriu ir moliūgo sėklomis, bet tinka patiekti ir su apskrudusiais duoniukais ar kitais pagardais. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis