Tobula keptų morkų sriuba

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Tobula keptų morkų sriuba
Tobula keptų morkų sriuba
Autorius apie receptą: Pasakiška kreminė, švelnaus skonio keptų morkų sriuba. Pasakiška kreminė, švelnaus skonio keptų morkų sriuba. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų morkų
500 gramų augalinio migdolinio gėrimo
5 gramai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
Patiekiant:
100 gramų sorų kruopų
200 gramų vandens
5 gramai petražolių
5 gramai krapų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkos dedamos ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepamos iki 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių (kol suskrunda).
2.
Kol kepa morkos, sorų kruopos užpilamos vandeniu ir verdamos ant nedidelės ugnies apie 30 minučių. Baigus virti, sudedami smulkinti krapai ir petražolės. Pagal skonį pagardinama druska.
3.
Iškeptos morkos nulupamos ir užpilamos migdolų pienu, supilamas alyvuogių aliejus ir viskas dar paverdama 10 minučių.
4.
Baigus virti, viskas sutrinama elektriniu trintuvu iki vientisos konsistencijos, pagal skonį pagardinama druska.
5.
Tiekiama su sorų kruopomis. Galima dar pagardinti alyvuogių aliejumi.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Vaida
2020-01-09 18:20
ar tiktu kokosu pienas? ATSAKYTI
Diana
2020-01-09 19:20
Manau tiktų, tik jį perpus skiesčiau vandeniu, nes kokosų pienas riebesnis už migdolų. Ir daryčiau taip - vandenį pilčiau iškart uždėjus virti (kur tas 10 min virimas), o kokosų pieną supilčiau jau prieš pat pabaigą, nes ilgiau verdant jis linkęs sukristi į riebalų lašelius. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital