Tiršta žvėrienos sriuba - troškinys

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tiršta žvėrienos sriuba - troškinys
Tiršta žvėrienos sriuba - troškinys
Tiršta žvėrienos sriuba - troškinys
Autorius apie receptą: Itin sodraus skonio, soti savaitgalio sriuba - troškinys. Itin sodraus skonio, soti savaitgalio sriuba - troškinys. Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas žvėrienos
700 gramų bulvių
3 vienetai morkų
2 vienetai pomidorų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 pundelis petražolių (smulkintų)
3 lapeliai lauro lapų
5 vienetai kvapiųjų pipirų (žirnelių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį persilado prieskonių
pagal poreikį vandens
Kepimui:
200 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmiausia mėsą (naudojau žvėrieną, bet ją galite keisti kiauliena, jautiena, aviena ar kt.) supjaustyti gabalėliais ir įtrinti druska, pipirais (jei mėgstate daugiau prieskoninių žolelių, puikiai tiks jų mišiniai, troškinių prieskoniai). Palikite kelioms valandoms.
2.
Bulves ir morkas nuskuskite. Morkas supjaustykite griežinėliais, bulves - ketvirčiais. Nulupti svogūną.
3.
Sriubą ruošiau kazane, lauke. Tad pirmiausiai įkaitinkite kazaną. Įpilkite aliejaus. Kai aliejus įkais, įdėkite nuluptą svogūną ir paskrudinkite jį (sakoma, jog taip iš aliejaus surenkamos nenaudingos medžiagos ir paliekamos maistingos). Tuomet svogūną išimkite. Dėkite mėsa ir gerai paskrudinkite. Tuomet pilkite karštą vandenį (aš naudojau 6 l kazaną, tad vandens pyliau apie 4 l.), dėkite kelis lauro lapus, česnako skilteles ir pipirus, uždenkite dangčiu ir virkite, kol mėsa gerokai suminkštės (užtruko apie 40 min). Kai mėsa suminkštės, dėkite bulves, morkas, pomidorus ir pamaišę (pagal poreikį įpylę vandens), pavirkite iki 30 min. (patikrinkite ar bulvės jau minkštos). Baigiant virti pridėkite krapų, petražolių ir jei reikia druskos. Skanaukite!
Patarimai:
Vandens kiekis labai priklauso nuo kazano, tad jo gali reikti ir kiek daugiau.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital