Tiršta žirnių sriuba

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Tiršta žirnių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 l sultinio
1 stiklinė žirnių
5 bulvės
1 didelė morka
fermentinis sūris
alyvuogių aliejus
100 g rūkyto kumpio
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnius išmirkyti, bulves supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Viską sudėti į puodą, užpilti sultiniu, įmesti supjaustytą kumpį ir virti apie 20 min. Kai išvirs, pusę sriubos sutrinti virtuviniu kombainu arba blenderiu ir supiltį į likusią sriubą. Išmaišyti. Tiekiant ant kiekvieno dubenėlio sriubos užtarkuoti fermentinio sūrio ir užpilti truputėlį alyvuogių aliejaus. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Adele
2012-07-14 13:23
Uzmerkiu geltonuosius zirnius be luobos. Verdu su rukyta papilve. I sriuba dedu poru, morku, bulviu, supjaustytu parukytu desreliu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital