Tiršta vištienos sriuba su sūriu ir pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Tiršta vištienos sriuba su sūriu ir pievagrybiais
Tiršta vištienos sriuba su sūriu ir pievagrybiais
Tiršta vištienos sriuba su sūriu ir pievagrybiais
Tiršta vištienos sriuba su sūriu ir pievagrybiais
Tiršta vištienos sriuba su sūriu ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Skani, soti ir tiršta vištienos sriuba yra tai, ko mums reikia tokiu darganotu oru. Labai švelnaus skonio. Bulves sriuboje pakeičiau makaronais. Makaronai iš kietagrūdžių Skani, soti ir tiršta vištienos sriuba yra tai, ko mums reikia tokiu darganotu oru. Labai švelnaus skonio. Bulves sriuboje pakeičiau makaronais. Makaronai iš kietagrūdžių kviečių nudažyti natūraliai špinatais, ciberžole, burokėliais, morkomis ir net kalmarų rašalu. Labai skanūs. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai vištų blauzdelių
200 gramų pievagrybių (arba apvirtų miško grybų)
2 vienetai morkų
1 sauja makaronų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas poro (nedidelio)
1 pundelis krapų
3 šaukštai tepamo sūrelio (natūralaus skonio)
2 šaukštai sviesto
2 skiltelės česnako
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą pilame vandens ir užkaičiame blauzdeles. Užvirus, nupilame vandenį ir nuplauname vištieną. Dedame atgal į švarų puodą ir pilame apie 1,5 l vandens. Druskos pagal poreikius. Verdame apie 20 - 25 min., kol suminkštės.
2.
Kol blauzdelės verda, susmulkinkite pievagrybius, svogūną, česnaką, sutarkuokite morkas, supjaustykite salierą ir porą. Viską pakepinkite su tirpintu sviestu.
3.
Išvirusias blauzdeles nukaulinkite, pašalinkite odą ir susmulkinę dėkite atgal į sultinį.
4.
Į puodą su sultiniu sudėkite kepintas daržoves ir virkite 10 min. Dėkite makaronus. Virkite tiek minučių, kiek nurodyta ant makaronų pakuotės.
5.
Pabaigoje dėkite sūrį ir gerai išmaišykite. Barstykite smulkintais krapais. Skanių akimirkų!!!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
ALINA
2019-04-07 18:44
Labai labai gardi sriuba , patiko visai šeimai ATSAKYTI
Jurgita
2018-11-16 21:19
Skaniai skamba, o tas suris lydytas ar varskes tepamas suris? ATSAKYTI
Inga
2018-11-16 23:18
Aš tokiam naudoju Mildutės tipo - lydytą tepamą sūrelį :) ATSAKYTI
Egle
2018-11-13 16:53
Hm o grybų eigoje nebeliko ATSAKYTI
Sandra
2018-11-13 17:10
Grybai antrame žingsnyje: "Kol blauzdelės verda, susmulkinkite pievagrybius, svogūną, česnaką, sutarkuokite morkas, supjaustykite salierą ir porą. Viską pakepinkite su tirpintu sviestu." :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital