Tiršta vištienos sriuba su sūriu

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Tiršta vištienos sriuba su sūriu
Autorius apie receptą: Pavyksta labai švelnaus skonio ir ganėtinai tiršta, tad yra labai soti! Pavyksta labai švelnaus skonio ir ganėtinai tiršta, tad yra labai soti! Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 litro vandens
300 gramų lydyto sūrio
200 gramų vištienos filė
80 gramų ryžių
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio kario
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilti vandenį, bert druską, pipirus, dėti vištienos file ir virti apie 20 minučių.
2.
Išvirusią vištieną išimti ir supjaustyti mažais gabaliukais.
3.
Į puodą pilti mėsos sultinį, suberti ryžius, virti apie 5 minutes.
4.
Bulves supjaustyti kubeliais, burokine tarka sutarkuoti morkas ir smulkiai supjaustyti svogūną. Visas daržoves sudėti į puodą su ryžiais ir virti apie 10 minučių iki kol bulvės paminkštės.
5.
Tuomet į sriubą sudėti mėsą, susmulkintą česnaką, suberti karį. Virti apie 10 minučių. Nukelti puodą nuo kaitros, sudėti sūrį, maišyti, kol išsilydys, berti smulkiai pjaustytus krapus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital