Tiršta vištienos sriuba su skrebučiais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Tiršta vištienos sriuba su skrebučiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 l vandens
1 vištienos krūtinėlė su kaulu
3 morkos
1/2 svogūno
200 g grietinėlės
druska
juodieji pipirai
karis
3/4 riekelės batono
sviestas apkepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais. Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle. Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
lankytoja
2015-04-16 20:36
Nu ką galiu pasakyti. Receptas tai siaubingas. Nuotrauka irgi iš interneto paimta, tik kad būtų. Ieškokit tikrai kito recepto. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital