Tiršta sriuba su jūros gėrybėmis ir pomidorais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tiršta sriuba su jūros gėrybėmis ir pomidorais
Tiršta sriuba su jūros gėrybėmis ir pomidorais
Tiršta sriuba su jūros gėrybėmis ir pomidorais
Autorius apie receptą: Turtinga skoniu, sodri, tiršta sriuba. Gal net troškinys. Tikrai nekasdieniška sriuba. Kartais ir savo gamintu maistu mes galime sukurti mažytę šventę. Receptą radau Turtinga skoniu, sodri, tiršta sriuba. Gal net troškinys. Tikrai nekasdieniška sriuba. Kartais ir savo gamintu maistu mes galime sukurti mažytę šventę. Receptą radau Vmgonline.lt svetainėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų jūros gėrybių (mėgstamų, naudojau šaldytas)
500 mililitrų daržovių sultinio
400 gramų konservuotų kukurūzų
400 mililitrų grietinėlės
2 vienetai bulvių
2 vienetai pomidorų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
50 gramų sviesto
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas pomidorų tyrės
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštelis persilado prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jūros gėrybes atšildome.
2.
Svogūną pasmulkiname iki nedidelių gabalėlių. Morkas ir bulves supjaustome mažais kubeliais (aš pasidarbavau ir pjausčiau kukurūzų dydžio kubeliais).
3.
Pomidorus užpilame verdančiu vandeniu, tada perliejame šaltu, nulupame odeles ir supjaustome minkštimą nedideliais kubeliais.
4.
Puode ištirpiname sviestą. Suberiame svogūną, morką, bulves ir pakepiname kelias minutes. Suberiame miltus ir pakaitiname, maišydami, kol miltai taps gražios auksinės spalvos. Tada sudedame pomidorų tyrę, pomidorų gabalėlius ir dar šiek tiek pakepiname. Suberiame jūros gėrybes, kukurūzus, užpilame sultiniu. Gerai išmaišome ir verdame apie 10 min. Supilame grietinėlę, beriame druskos, aitriosios paprikos miltelius ir persilado prieskonius. Paverdame kelias minutes. Išjungiame kaitrą, sriubą paliekame pastovėti, kad skoniai susidraugautų, dar 10 – 15 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital