Tiršta pieniška daržovių sriuba

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Tiršta pieniška daržovių sriuba
Tiršta pieniška daržovių sriuba
Tiršta pieniška daržovių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,4 l vandens
3 šaukšteliai druskos
0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
475 ml pieno
2 šaukštai sviesto
3 šaukštai baltų miltų
3 šaukštai ghi
2 lauro lapai (Lauro lapas)
1 šaukštelis maltos kalendros
0,5 šaukštelio kurkumos
675 g įvairių nuplautų ir kubeliais supjaustytų daržovių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sunkiame prikaistuvyje įkaitinkite ghi. Kelias sekundes pakepinkite lauro lapus, kalendrą ir kurkumą, po to greitai sudėkite supjaustytas daržoves. 4-5 minutes daržoves maišydami kepkite, kol vietomis apskrus. Tuomet įpilkite vandens, įberkite druskos ir pipirų. Uždenkite ir retkarčiais pamaišydami virkite ant silpnos ugnies, kol daržovės suminkštės. Jei norite, palikite daržoves nesutrintas arba sutrinkite jas į košę ar išmaišykite elektriniu mikseriu. Jei sriubą pertrinate, nepamirškite išimti lauro lapu. Kol daržovės verda, mažame prikaistuvyje ant vidutinės liepsnos įkaitinkite sviestą. Suberkite miltus ir 1-2 minutes gerai maišydami kepkite, kol jie ims ruduoti. Įpilkite karšto pieno. Maždaug 2 minutes padažą plakite, kol pakankamai sutirštės. Įmaišykite jį į sriubą ir užvirkite. Gaminama: apie 45-50 min.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Dalia
2009-10-04 17:09
ghi yra indiskai paruostas sviestas, t.y. kaitinamas paprastas sviestas ir nuojo nugriebiami susidare nesvarumai. tai kas lieka supilama i inda ir nurima ghi, toks sviestas nekieteja ir negenda. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital