Tiršta moliūgų sriuba

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
Tiršta moliūgų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 nedideli moliūgai
3 indeliai konservuoto vištienos sultinio
0,75 šaukštelio malto imbiero
0,75 šaukštelio druskos
0,25 šaukštelio pipirų
0,125 šaukštelio malto cinamono
1,5 puodelio liesos grietinėlės
0,75 puodelio grietinės (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Perpjaukite moliūgus pusiau ir išimkite sėklas. Sudėkite puseles nupjautomis pusėmis žemyn į kepimo skardą. Kepkite 180C orkaitėje 30 minučių. Apverskite. Kepkite uždengtus 20-25 minutes arba kol moliūgai bus minkšti. Šaukštu iškabliuokite minkštimą iš moliūgų, žieveles išmeskite. Sudėkite moliūgų minkštimą į virtuvinio kombaino indą. Uždenkite ir smulkinkite iki vientisos masės, įpildami truputį vištienos sultinio, jei mišinys per tirštas. Supilkite moliūgų piurė ir likusį vištienos sultinį į didelį puodą. Sudėkite imbierą, druską, pipirus ir cinamoną. Užvirkite. Sumažinkite ugnį ir supilkite grietinėlę. Įkaitinkite, bet neužvirkite. Jei norite, papuoškite kiekvieną porciją grietine ir šviežiais čiobrelio lapeliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
almanta
2010-05-19 15:25
Bandysiu virti moliūgo sriuba pagal šį receptą.
jis man labai patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital