Tiršta jautienos sriuba

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Tiršta jautienos sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
jautienos gabalėlio
taukų
svogūnų
česnakų
kmynų
pomidorų tyrės arba padažo
bulvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustyti kvadrateliais, pakepinti su taukais, kai gražiai apkeps padruskinti, apibarstyti smulkiai supjaustytais svogūnais, išspausti čenakus, suberti kmynus, užpylti pomidorų tyrę ir verdančiu vandeniu, patroškinti kol mėsa suminkštės. Po pusvalandžio sudėti supjaustytas kvadrateliais bulvės, užpilti vandens, kad apsemtų, įdėti dar pomidorų tyrės, patroškinti. Troškinukas patogus tuo, kad galima jo pagaminti daugiau, užšaldyti troškintą mėsą, o prieš gaminimą tiesiog sudėti bulvės, pomidorų tyrę ir patroškinti.
AUTORIUS: Inesa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital