Tiršta guliašo sriuba

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
 Tiršta guliašo sriuba
 Tiršta guliašo sriuba
 Tiršta guliašo sriuba
 Tiršta guliašo sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 porcijoms reiks:
2 didelių bulvių;
2 morkų;
300 g. kiaulienos, pjaustytos kubeliais;
1/2 kubelio vištienos sultinio su grybais;
1/2 pakelio "Galina Blanca" grybų sriubos;
1 puodelio pieno;
prieskonių, kario miltelių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą paprieskoniuoti ir pakepinti keptuvėje. Bulves supjaustyti kubeliais, morkas - griežinėliais, viską įdėti į puodą, įmesti kubelį sultinio, pilti vandens, kad viską apsemtų ir virti, kol pradės minkštėti bulvės. Suberti mėsos gabaliukus, jei reikia - dapilti vandes, kad apsemtų. Piene išplakti grybų sriubos mišinį, pilti į puodą ir pavirti, kol pradės tirštėti. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital