Tiršta daržovių sriuba su pupelėmis

AUTORIUS:
Sandra, Ponas avokadas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Tiršta daržovių sriuba su pupelėmis
Tiršta daržovių sriuba su pupelėmis
Tiršta daržovių sriuba su pupelėmis
Autorius apie receptą: Sriuba man visada asocijuojasi su šaltuoju sezonu. Ši sriuba švelnios kreminės konsistencijos ir nuostabaus skonio, tad labai rekomenduoju išmėginti. Beje, prie šios sriubos Sriuba man visada asocijuojasi su šaltuoju sezonu. Ši sriuba švelnios kreminės konsistencijos ir nuostabaus skonio, tad labai rekomenduoju išmėginti. Beje, prie šios sriubos puikiai tinka tortilija, tad galite ją paskrudinti keptuvėje ant nedidelio kiekio sviesto, kol tortilija taps traški, suojaustykite trikampeliais. Skanaus! (...daugiau) Sandra, Ponas avokadas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų konservuotų pupelių (mažų)
400 mililitrų sultinio
4 vienetai bulvių (mažų arba 2 didesnių)
2 vienetai morkų (nedidelių)
2 vienetai pomidorų (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio džiovintų petražolių
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1 vienetas tortilijų (patiekiant)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smulkiai supjaustyti svogūną ir česnaką.
2.
Į puodą pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūną su česnakais, kepti apie 5 minutes iki kol švelniai apskrus.
3.
Pomidorus supjaustyti nedideliais kubeliais, sudėti į puodą su svogūnais, berti petražoles, aitriųjų paprikų miltelius ir gerai išmaišyti, kepti dar kelias minutes.
4.
Morkas ir bulves supjaustyti mažais gabaliukais, sudėti į puodą, pilti vandens tiek, kad apsemtų bulves ir morkas. Virti 10 minučių, tuomet supilti sultinį ir virti kol bulvės ir morkos taps minkštos.
5.
Nupilti skystį nuo pupelių, o pupeles be skysčio suberti į puodą su sriuba, virti 5 minutes ant silpnos kaitros.
6.
Kai sriuba išvirs, pusę sriubos perpilti į kitą puodą ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Tuomet supilti į puodą su netrinta sriubos dalimi ir virti dar 2 - 3 minutes.
7.
Prie sriubos puikiai tinka tortilija, tad galite ją paskrudinti keptuvėje ant nedidelio kiekio sviesto, kol tortilija taps traški, supjaustykite trikampėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital