Tiršta daržovių sriuba su aviena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Tiršta daržovių sriuba su aviena
Tiršta daržovių sriuba su aviena
Tiršta daržovių sriuba su aviena
Autorius apie receptą: Tai chašlamos tipo sriuba. O gal tai ir tikra chašlama? Nesvarbu, ar tikra, ar ne, nes man ji labai skani, tiršta, daug daržovių ir su avienos gabaliukais. Tai ir sriuba, ir pietūs Tai chašlamos tipo sriuba. O gal tai ir tikra chašlama? Nesvarbu, ar tikra, ar ne, nes man ji labai skani, tiršta, daug daržovių ir su avienos gabaliukais. Tai ir sriuba, ir pietūs viename. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas avienos (kaulų su mėsa)
4 vienetai bulvių
4 vienetai pomidorų
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
5 skiltelės česnako
1 vienetas aitriųjų pipirų (apytikriai, pagal skonį)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 šlakelis aliejaus
1.5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Avienos kauliukus sudedame į puodą, užpilame vandeniu, beriame druskos, pipirų ir užkaičiame virti.
2.
Bulves, morkas nuskutame, svogūnus ir česnaką nulupame. Morką supjaustome griežinėliais, svogūną, pipirą, česnaką pasmulkiname nedideliais gabaliukais, bulves padaliname į kelias dalis.
3.
Pomidorus užpilame verdančiu vandeniu, palaikome šiek tiek, kol odelė pradės luptis. Perliejame šaltu vandeniu ir nulupame odeles. Pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame svogūnus, česnakus, pipirą, morką. Pakepiname, kol daržovės suminkštės. Suberiame smulkintus pomidorus. Pakepiname apie 2 min.
5.
Puode, kuriame verda aviena, nugraibome susidariusias putas, suberiame bulves, kepintas daržoves. Sumažiname ugnį ir paliekame sriuba kunkuliuoti 1 val. ar šiek tiek daugiau.
6.
Nuo kauliukų mėsytę aš nupjausčiau ir įmaišiau į sriuba. Jūs galite patiekti ją su kauliukais, kaip jums patogiau.
7.
Sriubą galite gardinti šaukštu grietinės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital