Tiršta bulvienė su mėsa

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Tiršta bulvienė su mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 l sultinio (vištienos)
10 bulvių
1 svogūno
50 g lašinių
8 vnt. kiaulienos kepenėlių
Druskos
Pipirų

 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sultinį užverdame, sudedam supjaustytas bulves. Verdame kol bulves visai išvirs. Lašinius ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname. Kiaulienos kepsnelius pagardiname druska, pipirais ir iškepiame keptuvėje.
Apkepintus lašinukus su svogunais sudedam į stiubą ir pertriname viską blenderiu. Supilame tirštą sriubą į lekštes ir į kiekvieną lekštę dedam po kiaulienos kepsnį.

Skanaus.

AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital