Tirpstantis burnoje varškės štrudelis su razinomis

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Varškės štrudelis su razinomis
Autorius apie receptą: Tirpstantis burnoje, nepakartojamai gardus štrudelis - jaukaus rudens vakaro garantas. Švelnus ir subtilus skonis nepaliks abejingų. Tirpstantis burnoje, nepakartojamai gardus štrudelis - jaukaus rudens vakaro garantas. Švelnus ir subtilus skonis nepaliks abejingų. Giedrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
250 gramų miltų
125 mililitrai vandens (drungno)
50 gramų sviesto
1 šaukštas aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
650 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
100 gramų razinų
80 gramų sviesto
5 šaukštai romo
Viršui:
125 gramai sviesto (aptepimui)
5 šaukštai maltų džiūvėsėlių (pabarstymui)
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Gaminame tešlą: į miltus suberkite druską, sviestą ir 125 ml drungno vandens. Užminkykite minkštą tešlą. Minkykite ir daužykite tešlos gabalą į stalą apie 5-10 min. Tešla turi būti minkšta ir nelipni. Užminkytą tešlą dėkite į dubenį, patepkite aliejumi, uždenkite ir palikite 1 val.
2.
Įdarui razinas užpilkite romu ir palikite apie valandą. Į dubenį dėkite varškę, lydytą sviestą, cukrų, kiaušinius ir viską labai gerai ištrinkite. Sudėkite razinas.
3.
Formuojame štrudelį: ant stalo tieskite rankšluostį. Pabarstykite miltų. Kočiokite iš tešlos ploną stačiakampį (dydis - 30x40 cm). Kiškite rankas po iškočiotu tešlos lakštu ir delnais tampykite jį, kad būtų kuo plonesnis. Aptepkite lakštą lydytu sviestu (125g) ir pabarstykite maltais džiūvėsėliais. Palikdami po 2 cm nuo kraštų, dėkite varškės įdarą. Atsargiai susukite štrudelį ir aptepkite jį sviestu.
4.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 45 min. Kepant nuolat aptepkite sviestu. Iškepusį štrudelį apibarstykite cukraus pudra. Galite patiekti su ledais. Skanaus!
AUTORIUS: Giedrė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kulinarė
2017-11-07 19:39
Būtinai išbandysime ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital