Tirpstančios burnoje jautienos troškinys

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tirpstančios burnoje jautienos troškinys
Tirpstančios burnoje jautienos troškinys
Tirpstančios burnoje jautienos troškinys
Tirpstančios burnoje jautienos troškinys
Tirpstančios burnoje jautienos troškinys
Tirpstančios burnoje jautienos troškinys
Tirpstančios burnoje jautienos troškinys
Tirpstančios burnoje jautienos troškinys
Tirpstančios burnoje jautienos troškinys
Autorius apie receptą: Toks jaukus, aromatingas, sušildantis ir be galo skanus! Paragavus šio troškinio, kitokio nesinorės, o ir sotumo jausmas išliks ilgai. Puikiai subalansuotas skonių derinys Toks jaukus, aromatingas, sušildantis ir be galo skanus! Paragavus šio troškinio, kitokio nesinorės, o ir sotumo jausmas išliks ilgai. Puikiai subalansuotas skonių derinys nustebins kiekvieną troškinių su jautieną mėgėją. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų jautienos (naudojome brandintą troškinimui „Feel the Beef“)
6 vienetai pomidorų (nedidelių)
200 gramų konservuotų pomidorų
100 mililitrų raudono vyno
2 vienetai rausvųjų svogūnų
1 skiltelė česnako
pagal skonį ančiuvių
pagal poreikį rozmarinų šakelių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitiname puodą, pilame alyvuogių aliejaus. Beriame jautienos gabalėlius ir palaukiame, kol apkeps.
2.
Susmulkiname svogūną ir ketvirčiais supjaustome pomidorus. Kitoje keptuvėje taip pat įkaitiname šlakelį aliejaus, dedame skiltelę česnako ir kelis ančiuvius. Viską gerai apkepiname ir išmaišome, beriame pjaustytus pomidorus. Kiek vėliau supilame konservuotus pomidorus be odelės, patroškiname.
3.
Į apkepusią mėsą pilame raudonojo vyno ir beriame svogūnus. Džiovintus baravykus pasiruošiame iš anksto - užpilame sultiniu ir leidžiame išbrinkti. Išbrinkusius grybus dedame į mėsos troškinį, pilame pomidorus, įmetame rozmarino šakelę ir išmaišome. Pridengiame dangčiu ir leidžiame troškintis ant vidutinės kaitros 45 minutes.
RECEPTO DRAUGAI:     
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital