Tiramisu įdomiau - Matchamisu!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Tiramisu matchamisu
Tiramisu matchamisu
Tiramisu matchamisu
Tiramisu matchamisu
Tiramisu matchamisu
Tiramisu matchamisu
Autorius apie receptą: Matcha – tai ritualinis gėrimas, kuriuo Japonijoje vaišinami garbūs svečiai. Sodrios, ryškiai žalios spalvos ir intensyvaus skonio tiršta arbata gaminama sutrintus Matcha – tai ritualinis gėrimas, kuriuo Japonijoje vaišinami garbūs svečiai. Sodrios, ryškiai žalios spalvos ir intensyvaus skonio tiršta arbata gaminama sutrintus arbatlapių miltelius išplakus su šiltu vandeniu. Matcha milteliams gaminti naudojami tik jauniausi ir šviežiausi arbatlapiai, užauginti šešėlyje nuo saulės spindulių paslėptuose soduose. Akmeninių girnų pagalba jie sutrinami į smulkius miltelius. Zen budistų vienuoliai tiki, jog Matcha arbata praskaidrina mintis, subalansuoja procesus, vykstančius mūsų kūne ir sieloje. Matcha milteliai naudojami ne tik arbatai ruošti, bet ir desertams, ledams, kepiniams gaminti. Karčiai gaivus skonis puikiai balansuoja saldžiuose receptuose. O spalva.. Sodri, ryški ir jokių dažinklių. Nesitikėjau, kad šis Tiramisu eksperimentas bus toks maloniai gaivus. (...daugiau) Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų maskarponės sūrio
22 vienetai biskvitinių pirštelių
200 mililitrų vandens (100 C laipsnių)
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
80 mililitrų sirupo (agavų, kokosų, medaus ar cukraus)
2 šaukšteliai matcha miltelių (+pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paruošiame matcha arbatą ir leidžiame visiškai atvėsti.
2.
Maskarponės kremą sumaišome su agavų sirupu (taip pat galite naudoti cukrų ar kitokį saldiklį).
3.
Išplakame atskirai grietinėlę ir atsargiai sukrečiame į maskarponės masę. Išmaišome švelniai.
4.
Merkiam pirštelius į matcha arbatą, sudedame pirmą sluoksnį ant dugno. Tepame pusę maskarponės masės. Sudedame antrąją pamirkytų pirštelių eilę.
5.
Tepame likusią maskarponę, išlyginam paviršių. Dedam į šaldytuvą bent keliom valandom. O geriau per naktį. Apiberiam paviršių matcha milteliais.
Patarimai:
Desertą galima sluoksniuoti ir stiklainiukuose ar stiklinėse individualiomis porcijomis.
Matcha milteliai – prabangus malonumas, todėl konditerijai rekomenduočiau naudoti kulinarinę Matcha. Be to jie kiek intensyvesnio kvapo, nes dažniausiai gaminami iš antro skynimo viso lapelio su koteliu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital