Tiramisu desertas su jogurtu ir uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tiramisu desertas su jogurtu ir uogomis
Tiramisu desertas su jogurtu ir uogomis
Tiramisu desertas su jogurtu ir uogomis
Tiramisu desertas su jogurtu ir uogomis
Autorius apie receptą: Pagaliau sulaukėme aviečių derliaus. Kai nubėgi į sodą ir prisiskini pilnas rieškutes. Valgome, kiek tik širdis geidžia, virsime kvapnios uogienės žiemai, kepsime Pagaliau sulaukėme aviečių derliaus. Kai nubėgi į sodą ir prisiskini pilnas rieškutes. Valgome, kiek tik širdis geidžia, virsime kvapnios uogienės žiemai, kepsime kepinius. O šiandien dalinuosi gaiviu tiramisu su avietėmis. Užtruksite apie 15 min + laikas, kol desertas stovės šaldytuve. Receptą radau knygoje „Beatos virtuvė: televizijos laidos receptai“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 mililitrų kavos (paruoštos, stiprios, juodos)
200 gramų biskvitinių pirštelių
200 gramų aviečių (+šiek tiek papuošimui)
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
250 gramų graikiško jogurto
50 gramų cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Avietės perrenkame, nuplauname, nusausiname.
2.
Kremui maskarponės sūrį išplakame plakikliu. Suberiame cukraus pudrą. Dar kartą išmaišome. Įmaišome jogurtą.
3.
Grietinėlę atskirai išplakame iki standžių putų. Atsargiai įmaišome į maskarponės ir jogurto kremą.
4.
Kiekvieną sausainį trumpam merkiame į kavą ir dedame vienu sluoksniu į indelius.
5.
Ant sausainių dedame kremo, beriame aviečių ir vėl uždedame kremo. Man išėjo po 2 sluoksnius.
6.
Uždengiame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą skoniams susidraugauti. Skaniausias jau po poros valandų, bet valgyti galima ir kitą dieną.
7.
Papuošiame avietėmis.
Patarimai:
Desertą galite gaminti ir viename inde.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital