Tiramisu avižinė košė

AUTORIUS:
Indrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tiramisu avižinė košė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Vos 10 minučių paruošimo ir naktis šaldytuve - avižinė košė, kuri sužavės kiekvieną tiramisu mėgėją. Puiki idėja pusryčiams. Vos 10 minučių paruošimo ir naktis šaldytuve - avižinė košė, kuri sužavės kiekvieną tiramisu mėgėją. Puiki idėja pusryčiams. Indrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
240 mililitrų migdolų pieno (ar paprasto)
130 gramų avižinių dribsnių
6 šaukštai kavos (stiprios, atvėsintos)
4 šaukštai graikiško jogurto
3 šaukšteliai kakavos (nesaldintos, + žiupsnelio pabarstymui)
2 šaukštai maskarponės sūrio
1/4 šaukštelio vanilės ekstrakto (nebūtina)
4 gramai saldiklio (stevijos, klevų sirupo ar tiesiog cukraus)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį šokolado
pagal poreikį uogų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį suberti avižinius dribsnius, įdėti saldiklio, įberti druskos ir išmaišyti. Supilti pieną, kavą, įdėti jogurto, maskarponės, vanilės. Išmaišyti ir uždengti. Padėti į šaldytuvą visai nakčiai.
2.
Paruoštą avižų masę padalinti pusiau. Į vieną dalį įberti 3 šaukštelius kakavos ir išmaišyti.
3.
Į dvi stiklines sudėti avižų masę su kakava, tuomet sudėti likusius avižinius dribsnius.
4.
Prieš tiekiant pabarstyti kakava, uždėti šokolado ir braškių.
AUTORIUS: Indrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital