Tiramisu "apgavikas" su uogomis ir be maskarponės - labai skanu!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Tiramisu apgavikas su uogomis be maskarponės
Autorius apie receptą: Labai skanus desertas primenantis tikrą Tiramisu! Labai skanus desertas primenantis tikrą Tiramisu! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis biskvitinių pirštelių
250 gramų graikiško jogurto
250 gramų kreminio sūrio
200 gramų braškių (arba kitų uogų ar konservuotų vaisių)
4 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
1 stiklinė kavos (gaminau iš tirpios kapučino skonio kavos)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis želatinos
šiek tiek kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilti keliais šaukštais vandens ir palikti išbrinkti. Kai išbrinks, ištirpinti garų vonelėje ir palikti atvėsti.
2.
Braškes nuplauti, nuimti kotelius, nusausinti ir supjaustyti riekelėmis.
3.
Jogurtą, kreminį sūrį, vanilinį cukrų ir paprastą cukrų išplakti iki vientisos masės. Tada plona srovele, nuolat maišant, supilti ištirpintą ir atvėsintą želatiną.
4.
Formos dugną iškloti sausainiais ir juos sulaistyti kava. Ant viršaus užtepti kremo, tada išdėlioti braškių riekeles ir jas aptepti kremu. Tada dėl dėti sausainių sluoksnį, juos sulaistyti kava, užtepti kremo, dėti braškių rikeles ir vėl užtepti kremo.
5.
Palikti bent 3 - 4 valandas šaldytuve (o dar geriau - pernakt), jog sustingtų. Prieš tiekiant, gardėsio viršų galima pabarstyti kakava.
Patarimai:
Daugiau apie kreminį sūrį rasite šiame straipsnyje..
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital