Tingūs varškės virtiniai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės virtiniai
Varškės virtiniai
Varškės virtiniai
Varškės virtiniai
Varškės virtiniai
Autorius apie receptą: Minkšti ir labai gardūs varškės virtiniai, kuriuos labai nesudėtinga paruošti. Minkšti ir labai gardūs varškės virtiniai, kuriuos labai nesudėtinga paruošti. Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų varškės (naudoju birią)
3 vienetai kiaušinių
210 gramų manų kruopų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinius, suberti manų kruopas, įberti druskos, išmaišyti ir gerai ištrinti. Palikti pastovėti 30 minučių.
2.
Imti šaukšteliu masės ir drėgnomis rankomis formuoti virtinukus.
3.
Į puodą įpilti vandens, įberti druskos, užvirti. Sudėti virtinukus, virti iki kol iškils į paviršių, tuomet pavirti dar 5 minutes.
4.
Patiekti su grietine, cukrumi, cinamonu ar uogiene. Galima valgyti ir su spirgučiais. Aš tiekiau su grietine ir raudonųjų serbentų drebučiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital