Tinginys su kavos ir karamelės prieskoniu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tinginys su kavos ir karamelės prieskoniu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo sausainių
800 gramų kondensuoto pieno, saldinto (skardinėse)
200 gramų sviesto
5 šaukštai kakavos
1 šaukštas tirpios kavos
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kondensuoto pieno skardines užpilti vandeniu, kad apsemtų ir virti apie valandą ant vidutinės ugnies. Išėmus šiek tiek atvėsinti.
2.
Sviestą ištirpinti ant silpnos ugnies, supilti išvirtą kondensuotą pieną, suberti kavą, kakavą, druską ir viską išmaišyti.
3.
Sausainius sulaužyti stambokais gabalėliais, suberti norimus priedus (pvz. riešutus, razinas ar kt.), užpilti sviesto - kondensuoto pieno mišinį ir viską dar kartą permaišyti.
4.
Tinginį galima stingdyti tortinėje arba maišelyje. Į maišelį suberti paruoštą masę, prispausti lentele ir sunkiu puodu, kad neliktų oro tarpų. Darant tortinėje pridėt masės su kaupu, uždengti maistine plėvele ar kepimo popieriumi ir padaužyti kočėlu, kad paviršius susilygintų. Palikti šaldytuve per naktį, kad sustingtų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Aiva
2017-07-02 18:29
Dar neteko torto formoj tinginio gamint, bet pavyko. Labai šventiškai atrodo. ATSAKYTI
Ilona
2017-07-25 13:29
Labai dera tas kavos skonis tinginiui, man patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital