Tinginukų Chačiapuris su sluoksniuota tešla

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tinginukų Chačiapuris su sluoksniuota tešla
@Shutterstock
Tinginukų Chačiapuris su sluoksniuota tešla
Tinginukų Chačiapuris su sluoksniuota tešla
Autorius apie receptą: Tai greitas ir nesudėtingas būdas, kaip paruošti gardų tinginukų Chačiapurį. Labai tinka tiekti kaip karštą patiekalą ar kaip užkandį, o ir suvalgomas jis labai greitai. Tai greitas ir nesudėtingas būdas, kaip paruošti gardų tinginukų Chačiapurį. Labai tinka tiekti kaip karštą patiekalą ar kaip užkandį, o ir suvalgomas jis labai greitai. Beje, tai puiki idėja panaudoti turimus sūrio likučius. (...daugiau) Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų sluoksniuotos tešlos
150 gramų kietojo sūrio (arba fermentinio, mocarelos ar kito mėgstamo)
100 gramų varškės sūrio
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kietąjį sūrį sutarkuoti, varškės sūrį sutarkuoti arba sutrupinti, suberti į dubenį, įmušti kiaušinį, pagardinti druską ir viską gerai išmaišyti.
2.
Tešlą iškočioti, išpjauti du vienodo dydžio apskritimus.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, dėti vieną tešlos apskritimą, ant tešlos dėti paruoštą sūrių mišinį, paskirstyti per visą plotį, tuomet ant viršaus uždengti kitu tešlos apskritimu, gerai prispausti kraštus šakute.
4.
Į dubenį įmušti kiaušinį, išplakti. Šiuo plakiniu aptepti Chačiapurio viršų.
5.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių iki kol gražiai paruduos.
Patarimai:
Jei norisi, papildomai į sūrių mišinį galima įspausti kelias skilteles česnako, pagardinti petražolėmis ar kitais mėgstamais žalumynais, pabarstyti mėgiamais prieskoniais.
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital