Tinginių štrudelis su obuoliais ir sluoksniuota tešla

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tinginių štrudelis su obuoliais ir sluoksniuota tešla
Autorius apie receptą: Labai lengvai pagaminamas ir visų be galo mėgstamas "netikras" štrudelis iš sluoksniuotos tešlos. Karštas su ledais jis tiesiog tirpsta burnoje! Tradiciškai štrudelis yra Labai lengvai pagaminamas ir visų be galo mėgstamas "netikras" štrudelis iš sluoksniuotos tešlos. Karštas su ledais jis tiesiog tirpsta burnoje! Tradiciškai štrudelis yra gaminamas su obuoliais, bet drąsiai galite jį gaminti ir su kriaušėmis ar slyvomis.
(...daugiau) Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas obuolių
1 lapas sluoksniuotos tešlos (didesnio lapo)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
1 sauja razinų
2 šaukštai cukraus
1.5 šaukštelio cinamono
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nulupti, supjaustyti kubeliais ir pakepti svieste, kol šiek tiek suminkštės. Sudėti cukrų, cinamoną, išmirkytas razinas ir viską gerai išmaišyti. Nuimti nuo ugnies ir palikti atvėsti.
2.
Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti, ant jos dėti atvėsusį įdarą ir susukti į vyniotinį.
3.
Viršų aptepti lengvai išplaktu kiaušiniu, keliose vietose pabadyti šakute arba peiliu padaryti keletą įpjovų, kad kepimo metu galėtų išeiti garai.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 - 30 minučių, kol spalva bus gražiai auksinė. Prieš patiekiant pabarstyti cukraus pudra, valgyti karštą su ledais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital