Tinginių Napoleonas su sausainiais ir plikytu kremu

AUTORIUS:
Aliona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Tinginių Napoleonas su sausainiais ir plikytu kremu
Tinginių Napoleonas su sausainiais ir plikytu kremu
Tinginių Napoleonas su sausainiais ir plikytu kremu
Tinginių Napoleonas su sausainiais ir plikytu kremu
Tinginių Napoleonas su sausainiais ir plikytu kremu
Tinginių Napoleonas su sausainiais ir plikytu kremu
Tinginių Napoleonas su sausainiais ir plikytu kremu
Tinginių Napoleonas su sausainiais ir plikytu kremu
Tinginių Napoleonas su sausainiais ir plikytu kremu
Tinginių Napoleonas su sausainiais ir plikytu kremu
Autorius apie receptą: "Napoleonas", kuris paruošiamas vos per 20 minučių! Šis tortas pavyksta beveik 2 kg! Visi žino ir labai mėgsta šį tortą nuo pat vaikystės. Pirktinis tortas ne visada toks skanus "Napoleonas", kuris paruošiamas vos per 20 minučių! Šis tortas pavyksta beveik 2 kg! Visi žino ir labai mėgsta šį tortą nuo pat vaikystės. Pirktinis tortas ne visada toks skanus kaip naminis. Daugelis šeimininkių dievina šį tortą, nes jo paruošimas nėra sudėtingas, o skonis gaunasi ne blogesnis už klasikinio "Napoleono“. (...daugiau) Aliona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų trapių sausainių (auselių)
Kremui:
1 litras pieno
4 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
100 gramų cukraus
6 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, miltus ir vanilinį cukrų. Sumaišykite ir į mišinį įpilkite pieną.
2.
Virkite masę ant mažos ugnies, nuolat maišydami, kol kremas sustandės. Palikite atvėsti.
3.
Kai kremas šiek tiek atauš, sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite.
4.
Imkite po vieną sausainį, pamirkykite kreme ir dėkite į formą nusegamais kraštais vieną šalia kito, tada sudėkite antrą sluoksnį. Turėtų būti 5-6 sausainių sluoksniai. Kai išdėliosite sausainius, ištepkite kremu viršų ir kraštus. Likusius sausainius sutrupinkite iki trupinių ir apibarstykite tortą.
5.
Dėkite į šaldytuvą bent kelioms valandoms, o geriausiai pernakt, kad kremas susigertų.
Patarimai:
Tortą patogiausia ruošti į formą nusegamais kraštais, apie 24 cm skersmens, bet galima ruoštis ir mažesnio ar didesnio skersmens formoje.
AUTORIUS: Aliona
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Vilma
2019-07-16 22:37
Tikrai skanus torčiukas. Tik aš dėjau nerafinuotą cukrų (kremas įgavo rusvą atspalvį ir lengvai pakeitė skonį) ir įtarkavau citrinos žievelės. Torto nesugadino ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital