Tinginių Napoleonas su karamelizuotu kondensuotu pienu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Tinginių Napoleonas
Autorius apie receptą: Labai lengvai paruošiamas tortas vos iš 4 ingredientų. Puikaus skonio, labai tinka gardžiuotis prie kavos ar arbatos puodelio. Labai lengvai paruošiamas tortas vos iš 4 ingredientų. Puikaus skonio, labai tinka gardžiuotis prie kavos ar arbatos puodelio. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
900 gramų sluoksniuotos tešlos (apytikriai)
750 gramų maskarponės sūrio
397 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno
pagal skonį spanguolių uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlą šiek tiek iškočioti. Padalinti į šešis lakštus.
2.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, dėti tešlos lakštą ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 - 12 minučių. Taip išskepti visus lakštus.
3.
Į dubenį dėti maskarponę, karamelizuotą kondensuotą pieną, išmaišyti.
4.
Ant tešlos lakšto tepti maskarponės ir karamelizuoto kondensuoto pieno kremą, dėti kitą lakštą, tepti spanguolių uogienės, vėl dėti lakštą, tepti kremo ir taip sluoksniuoti iki kol nebeliks produktų.
5.
Paruoštą pyragą dėti į šaldytuvą nakčiai ar kelioms valandoms.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital