Tinginių čeburekai su tortilijomis

AUTORIUS:
Eisvina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Tinginių čeburekai su tortilijomis
Autorius apie receptą: Vadinu juos tinginių čeburekais. Pirmiausia dėl to, kad nereikia terliotis su jokiais miltais ir tai yra taip greitai ir paprastai pagaminama. Be to, kai pirmą kartą pabandžiau ir Vadinu juos tinginių čeburekais. Pirmiausia dėl to, kad nereikia terliotis su jokiais miltais ir tai yra taip greitai ir paprastai pagaminama. Be to, kai pirmą kartą pabandžiau ir paragavau, man jų skonis priminė vaikystę, tad siūlau ir Jums išmėginti šį receptą. (...daugiau) Eisvina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai tortilijų
500 gramų kiaulienos faršo
0.5 galvos svogūnų
1 saujelė prieskonių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Padažui:
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai majonezo
3 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaulienos faršą sumaišau su smulkintu svogūnu bei mėgstamais prieskoniais (aš dėjau kiaulienos prieskonių, maltos saldžios paprikos prieskonių, žiupsnelį pipirų, žiupsnelį vegetos).
2.
Imu tortiliją, į vieną tortilijos šoną dedu šaukštą faršo ir su šaukštu gražiai paskirstau visą tą šoną plonu sluoksniu.
3.
Tortilijos šonus patepu vandeniu, kad suliptų, perlenkiu tortiliją per pusę, paspaudžiu kraštus ir dar pasiėmusi šakutę užspaudžiu kraštelius, kad neatsidarytų kepant.
4.
Įkaitinu keptuvę su aliejumi ir dedu tortilijas. Kepu vis pavartydama, apie 7-10 min ant mažos ugnies.
5.
Kol kepa čeburekai, paruošiu padažą. Pomidorų padažą sumaišau su majonezu bei išspaudžiu kelias česnako skilteles.
6.
Kai matau, kad čeburekai iškepę, dedu ant servetėlės, kad sugertų aliejaus perteklių. Na ir po keletos minučių skanauju. :)
AUTORIUS: Eisvina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Andriana
2022-11-10 20:28
Receptas išgelbėtojas ATSAKYTI
Kriste
2022-04-24 20:33
Paprasta ir skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital