Tinginių balandėlių apkepas su vištiena ir perlinėmis kruopomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tinginių balandėlių apkepas su vištiena ir perlinėmis kruopomis
Tinginių balandėlių apkepas su vištiena ir perlinėmis kruopomis
Tinginių balandėlių apkepas su vištiena ir perlinėmis kruopomis
Tinginių balandėlių apkepas su vištiena ir perlinėmis kruopomis
Tinginių balandėlių apkepas su vištiena ir perlinėmis kruopomis
Tinginių balandėlių apkepas su vištiena ir perlinėmis kruopomis
Autorius apie receptą: Sotu, skanu ir paprasta! Sotu, skanu ir paprasta! Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų kopūstų (šviežio)
200 gramų grietinės
2 vienetai morkų (didelių)
150 gramų fermentinio sūrio
1 sauja krapų
2 vienetai pomidorų (didelių)
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
Įdarui:
400 gramų vištienos krūtinėlės (arba kiaulienos faršo)
80 gramų perlinių kruopų (sausų)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukšteliai saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš pradžių perlines kruopas pamerkite vadenyje visai nakčiai, ryte išvirkite.
2.
Vištienos filė sumalkite kartu su svogūnu ir česnaku. Faršą dėkite į dubenį, berkite druskos, pipirų, paprikos miltelių, sudėkite virtas perlines kruopas ir viską gerai išminkykite iki vientisos masės.
3.
Kopūstą supjaustykite smulkiomis juostelėmis, pagardinkite druska ir pamaigykite rankomis, kad suminkštėtų.
4.
Burokine tarka sutarkuokite morkas ir fermentinį sūrį, susmulkinkite krapus. Visus šiuos produktus padalinkite į dvi lygias dalis.
5.
22×28 centimetrų dydžio kepimo indą sutepkite aliejumi ir sluoksniuokite. Pirmiausia dėkite dalį supjaustytų kopūstų, tada tarkuotas morkas, smulkintus krapus.
6.
Užbarstykite 50 gramų fermentinio sūrio, tolygiai sudėkite paruoštą faršo sluoksnį ir išlyginkite jo paviršių.
7.
Dėkite tarkuotas morkas, ant jų - krapus, užbarstykite fermentinį sūrį (50 gramų), dėkite kopūstus. galiausiai užtepkite sluoksnį grietinės, o ant viršaus išdėliokite pjaustytus pomidorus.
8.
Kepimo indą uždenkite folija ir kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 valandą ir 5 minutes. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos foliją nuimkite, ir užberkite dar tarkuoto sūrio.
9.
Patiekite su virtomis bulvėmis ar bulvių koše, o galite valgyti ir be jokių priedų.
Patarimai:
Naudojau 22 × 28 centimetrų kepimo indą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital