Tinginių balandėliai orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Tinginių balandėliai orkaitėje
Tinginių balandėliai orkaitėje
Tinginių balandėliai orkaitėje
Autorius apie receptą: Nežinau ar galiu save labai pavadinti didele tingine, bet juk kartais patingėti taip gera. Ir nutinka taip, kad iš to tingėjimo gimsta labai gardūs pietūs. Šeima įvertino puikiai. Nežinau ar galiu save labai pavadinti didele tingine, bet juk kartais patingėti taip gera. Ir nutinka taip, kad iš to tingėjimo gimsta labai gardūs pietūs. Šeima įvertino puikiai. Esu gaminusi ne kartą tinginių balandėlius, tikriausiai ir Jūs. Bet visada troškindavau juos troškintuve ant viryklės. Šį kartą šoviau viską į orkaitę, pagaminusi padažą su pomidorais. Ir šis variantas man net gi labiau patiko. Gaminsiu dar ne kartą. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Faršui:
500 gramų kiaulienos faršo
1/4 vieneto kopūstų
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai ryžių (virtų)
1 šaukštelis prieskoninių žolelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Padažui:
400 mililitrų konservuotų pomidorų (1 skardinės)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 pundelis baziliko
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
šiek tiek druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kopūstą supjaustome plonais ruoželiais.
2.
Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, sudedame ryžius, pjaustyta kopūstą, beriame druskos, pipirų, džiovintų žolelių. Masę gerai išmaišome.
3.
Gnybiame masės ir rankomis formuojame kotletus.
4.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Apkepame kotletus iš abiejų pusių. Tinginių balandėlius sudedame į kepimo indą.
5.
Svogūną ir česnaką pasmulkiname, morką supjaustome griežinėliais.
6.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Sudedame daržoves ir pakepiname. Suverčiame konservuotus pomidorus, pabarstome druska. Kaitiname, kol dalis skysčio nugaruos ir padažas pradės tirštėti.
7.
Pasmulkiname žalumynus ir įmaišome į padažą. Juo užpilame tinginių balandėlius.
8.
Kepimo indą dedame į įkaitintą iki 180 C laipsnių orkaitę ir kepame 30 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

r[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital