Tinginio pyragėliai be kondensuoto pieno

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tinginio pyragaičiai be kondensuoto pieno
Tinginio pyragaičiai be kondensuoto pieno
Tinginio pyragaičiai be kondensuoto pieno
Tinginio pyragaičiai be kondensuoto pieno
Tinginio pyragaičiai be kondensuoto pieno
Tinginio pyragaičiai be kondensuoto pieno
Autorius apie receptą: Paprasti, gražūs ir labai skanūs! Kas nebandėte be kondensuoto pieno – siūlau pabandyti. Man asmeniškai "Tinginys" be kondensuoto pieno labiau patinka, nes tada būna Paprasti, gražūs ir labai skanūs! Kas nebandėte be kondensuoto pieno – siūlau pabandyti. Man asmeniškai "Tinginys" be kondensuoto pieno labiau patinka, nes tada būna nelimpantis, tvirtas ir ne pernelyg saldus, nes cukrų galima reguliuoti pagal save. O kad padaryti tokius pyragaičius jums reikės įvairių silikoninių formelių. (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų sausainių ("Selgos" ar "Gaidelio" tipo)
180 gramų balto šokolado (apytikriai)
180 gramų pieno
150 gramų sviesto
60 gramų cukraus (apytikriai, saldumą galite reguliuoti pagal savo skonį)
2 saujos graikinių riešutų (nebūtinai)
35 gramai kakavos
1 šaukštelis vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šokoladą sulaužykite kuo smulkesniais gabalėliais ir išlydykite karšto vandens vonelėje.
2.
Lydytu šokoladu ištepkiten silikoninių formelių dugną ir palikite, kad truputį sustingtų.
3.
Sausainius smulkiai sulaužykite, riešutus susmulkinkite, sumaišykite.
4.
Puode išlydykite sviestą, tada pilkite pieną, cukrų, kakavą ir vanilės esenciją. Viską gerai išmaišykite, kol užvirs. Pavirkite apie porą minučių, kol masė sutirštės.
5.
Masę pilkite ant sausainių su riešutais ir gerai išmaišykite, kad viskas pasidengtų kakavine mase. Gautą masę atvėsinkite.
6.
Sausainių ir riešutų mišinį sudėkite į formeles, išlyginkite ir lengvai paspauskite, kad priliptų prie šokolado ir neliktų oro tarpų. Formeles uždenkite maistine plėvele, kad neprisigertų nepageidaujamų kvapų ar drėgmės.
7.
Dėkite viską sustingti į šaldytuvą maždaug porai valandų. Galima laikyti ir ilgiau, bus dar tvirtesnis. Aš laikiau šaldytuve per naktį. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital