Tinginio mėtiniai triufeliai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Tinginio mėtiniai triufeliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
2 pakeliai sausainių (arbatiniai)
200 gramų balto šokolado
100 gramų konjako (arba brendis )
0.5 skardinės kondensuoto pieno, saldinto
1 vienetas citrinų
1 sauja mėtų
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius susmulkinti, įtarkuoti 1 citrinos žievelę, apšlakstyti konjaku arba brendžiu.
2.
Į puodą su verdančiu vandeniu įstatyti karščiui atsparų indą ir jame ištirpinti baltąjį šokoladą. Supilti sutirštintą pieną ir visą masę labai išmaišykite, nukelkite nuo garų.
3.
Virtuviniame kombaine susmulkinti šviežias mėtas su vienos citrinos sultimis. Paruoštas mėtas sudėti į šiltą kremo masę.
4.
Maišyti, kol masė taps vientisos žalstelėjusios spalvos, ir sumaišyti su smulkintais sausainiais.
5.
Iš paruoštos masės formuoti 3 cm skersmens rutuliukus, apibarstyti juos cukraus pudra.
6.
Taip paruoštus triufelius įdėti 2 - 3 valandoms į šaldytuvą sustingti. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital