Tikri senoviniai vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 79)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 79)
Senoviniai vafliai
Senoviniai vafliai
Senoviniai vafliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
5 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
200 gramų cukraus
140 gramų miltų (apytikriai)
1 šaukštelis kepimo miltelių (nebūtina, bet suteikia daugiau trapumo)
šiek tiek vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinti ir atvėsinti.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purumo, kad cukrus ištirptų. Supilti atvėsusį sviestą, įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti ir suberti vanilę (vietoje vanilės galima rinktis kitus prieskonius, tokius kaip cinamoną, romą, migdolų aliejų). Tešla turi gautis tirštumo daugmaž kaip kepant mažus blynelius, jeigu gautųsi skystesnė, įdėkite dar šiek tiek miltų.
3.
Vaflinę patepti sviestu ir gerai įkaitinti. Kepti vaflius iki norimo apskrudimo. Jei norite susukti, tai daryti reikia iš karto vaflinėje, nes vafliai labai greit sukietėja ir tampa traškūs.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Lora
2024-02-24 14:03
Labai skanūs ir trapūs gavosi, tik truputį mažiau cukraus dėjau, ačiū už receptą ATSAKYTI
Jurgita
2024-02-17 12:59
Gavosi labai skanus vafliai, tikrai primena tuos senovinius iš vaikystes ATSAKYTI
Viktorija
2022-03-21 20:45
Po valandos suminkštėjo, labai saldūs ATSAKYTI
Laima
2020-12-06 11:12
Senoviniai vafliai su kepimo milteliais? Nuo kada senovė turi kep.miltelius?
Nuo vaikystės kepu vaflius, bet be miltelių. ATSAKYTI
Nijole
2020-01-23 20:57
gavosi tobuli, ir iskept reikia gerai, tamsesnius ATSAKYTI
Irena
2019-12-11 20:51
O kur tokių vaflinių galima dbr.įsigyt?Rusiškos jau neturiu ATSAKYTI
Egle
2019-05-25 23:30
Be kepimo miltekiu taip pat gerai iseina. ATSAKYTI
Vaida
2018-02-13 17:48
Miltu dvigubai! Gavos su situ kiekiu visiska nesamone ATSAKYTI
Emilija
2018-02-14 12:14
Miltai miltams nelygu, labai skirtingai brinksta skirtingos miltų rūšys. Man pakako tiek, kiek autorės parašyta, na gal vienu-dviem šaukštais daugiau įdėjau. Ir labai skanūs vafliai iš tiesų, super receptas. ATSAKYTI
Jolita
2017-09-15 17:00
Traškūs ir skanūs! ATSAKYTI
Leonora
2019-03-28 18:01
As ir nededu kepimo milteliu. ATSAKYTI
Angele
2019-12-10 13:13
Kepimo milteliai nededami . ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital